Professionele Gezichtsbehandelingen

Ervaar de ultieme huidverzorging met onze gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen bij AyshClinic. Onze deskundige schoonheidsspecialisten zijn niet alleen opgeleid in huidverzorging, maar ook in het identificeren van huidproblemen, en zorgen voor een behandeling op maat die uw natuurlijke schoonheid benadrukt.

Wat is Microdermabrasie?

Microdermabrasie, met de innovatieve Diamond Peel techniek, is een effectieve behandeling voor het vernieuwen van de huid. Deze methode maakt gebruik van diamantschijfjes om de bovenste huidlaag zachtjes te verwijderen, de huid glad te maken, poriën te reinigen, dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van nieuwe cellen en collageen te stimuleren. Dit resulteert in een egalere huidskleur, verbeterde bloedcirculatie en een toename van elasticiteit, wat bijdraagt aan een jeugdigere uitstraling.

Deze behandeling is bijzonder effectief voor diverse huidproblemen, waaronder:
    1. Acnelittekens
    2. Littekens
    3. Fijne lijntjes
    4. Ondiepe rimpels
    5. Verslapte huid
    6. Grove poriën
    7. Pigmentvlekken
    8. Zonbeschadiging
    9. Rokershuid
    10. Futloze, droge en ruwe huid
Onze deskundige schoonheidsspecialisten zijn niet alleen opgeleid in huidverzorging, maar ook in het identificeren van huidproblemen, en zorgen voor een behandeling op maat die uw natuurlijke schoonheid benadrukt.
Gezichtsbehandelingen bij AychClinic

Onze gezichtsbehandelingen bestaan uit een reeks zorgvuldig uitgekozen procedures, aangepast aan uw unieke huidtype en behoeften. De standaardbehandeling kan het volgende omvatten:

  • Aanbrengen van een dagcrème
  • Reiniging
  • Epileren van de wenkbrauwen
  • Scrub of peeling van de gezichtshuid en het decolleté
  • Stoombadje
  • Verwijderen van mee-eters en comedonen
  • Gezichts-, decolleté- en schoudermassage
  • Masker
  • Eventueel make-up

Elke specialist bij AyshClinic brengt haar unieke expertise en benadering naar de behandeling. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en wensen, kan de basisbehandeling verder worden aangevuld met services zoals het verven van wimpers of wenkbrauwen, het aanbrengen van een serum-ampul, een speciaal masker, of het harsen van de bovenlip. We nodigen u uit om de details van uw behandeling, de duur en de kosten te bespreken, zodat we een ervaring kunnen creëren die perfect bij u past.

Hoe werkt een gezichtsbehandeling bij AyshClinic?

Elke behandeling begint met een grondige huidanalyse, gevolgd door een reiniging met producten die aansluiten bij uw huidtype. Bijzondere technieken zoals epilatie met draad, diepe peeling, en een gerichte stoombadbehandeling worden ingezet om uw huid te zuiveren en voor te bereiden op verdere verzorging. Onze gezichtsmassages, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, stimuleren de doorbloeding en bevorderen een gezonde, stralende huid.

Resultaat van een gezichtsbehandeling

Na een gezichtsbehandeling bij AyshClinic kunt u direct genieten van een zichtbaar frissere en gerevitaliseerde huid. De behandelingen zijn ontworpen om te voldoen aan specifieke huidbehoeften. 

De meeste klanten ervaren na de eerste behandeling al verbeteringen. Voor langdurige en diepgaande resultaten raden wij een reeks van behandelingen aan, afhankelijk van uw individuele huidconditie. Dit kan variëren van maandelijkse sessies voor onderhoud tot meer frequente behandelingen bij specifieke huidproblemen.

Veelgestelde vragen over Microdermabrasie

Vermijd directe zonblootstelling om de behandelde huid te beschermen.

Gebruik zachte, voedende huidproducten die mild zijn voor uw huid.

Zorg voor goede hydratatie door voldoende water te drinken.

Vermijd zware make-up gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.